Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alergători din judeţul Constanţa Ioan Chifu şi Regina Ţîrcomnicu, pe podium la semimaratonul Curtea Domnească, de la Piatra Neamţ (galerie foto)

ro

20 Oct, 2021 00:00 4204 Marime text
 
 
 
  • La evenimentul sportiv de la Piatra Neamţ, Ioan Chifu a concurat la crosul de 11 km, iar Regina Ţîrcomnicu la semimaraton.  
 
La Piatra Neamţ, s-a desfăşurat semimaratonul Curtea Domnească, iar la start s-au aliniat şi reprezentanţi ai judeţului Constanţa, Ioan Chifu, din Năvodari, legitimat la Tomis Bike Constanţa, şi Regina Ţîrcomnicu, din Mangalia, care reprezintă ACS Ultra Run Constanţa.
 
Ambii au concurat la categoriile de vârstă peste 50 de ani. Înainte de competiţie, Ioan Chifu, fost poliţist, acum pensionar, s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, astfel că, la Piatra Neamţ, a fost nevoit să se înscrie la o cursă mai scurtă, crosul de 11 kilometri. Evoluţia alergătorului de pe litoral a fost una foarte bună, el clasându-se pe locul doi la categoria de vârstă, pe locul 16 la Open şi pe poziţia a 17-a la general. Ioan Chifu a acoperit distanţa în 1:22.40, viteza sa medie fiind de 7,98 km/h.
 
„Componentul echipei noastre Ioan Chifu a participat cu brio la Semimaratonul Curtea Domnească, Piatra Neamț, obținând încă un succes pe podium, aşa cum îi place lui mereu -  să fie pe podium la aproape fiecare concurs. Echipa Tomis Bike Constanța este mândră de tine şi de performanţa obținută!“, este mesajul clubului lui Ioan Chifu.
 
Regina Ţîrcomnicu a participat la semimaraton şi, graţie unui parcurs deosebit, s-a clasat pe locul 1 la categoria de vârstă, pe locul 2 la open şi pe locul 23 la general. Viteza sa medie a fost de 8,83 km/h, sportiva încheind traseul în 2:22.38.
     
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: Facebook (Ioan Chifu)

 
Citeşte şi:
 
Interviu online cu fostul poliţist Ioan Chifu
A început alergând alături de un câine de urmă, iar acum e un neobosit ultramaratonist

 
Regina alergării pe şosea, în proba de 12 ore, este din Mangalia. Regina Ţîrcomnicu. Campioană, cu record naţional!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii