Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NHL/Blackhawks – Sharks 2-3. Chicago la prima infrangere acasa

ro

23 Dec, 2009 13:55 1375 Marime text

nhl1.jpg21.614 spectatori au asistat azi noapte la derby-ul zilei în NHL, Chicago - San Jose, şi la înfrângerea echipei favorite chiar pe propria gheaţă. Evgheni Nabokov a fost omul negru după ce a reuşit să oprească 45 din cele 47 de şuturi trimise de Blackhawks. Joe Thornton şi Dany Heatley au reuşit fiecare câte un gol şi o pasă decisivă iar oaspeţii conduceau cu 2-0 după două reprize, avantaj care s-a dovedit suficient pentru a obţine victoria. Todd McLellan a fost franc la final concluzionând: „N-am avut prea multe ocazii aşa că am fost norocoşi să câştigăm acest meci". Statistica partidei, cu Sharks şutând de numai 14 ori pe poarta gazdelor, ne scuteşte de alte comentarii.

Anaheim a interpretat partitura perfectă în a treia repriză a meciului de la Colorado contra lui Avalanche şi s-a impus cu 4-2. Portarul gazdelor, Craig Anderson, a primit titlul de MVP al partidei după ce a reuşit 39 de intervenţii utile, Corey Perry şi Ryan Getzlaf, ambii de la Anaheim primind celelalte premii de meci.

Vancouver a oprit seria de succese a celor de la Predators cu un sec 4-1 pe propriul patinuar. Henrick Sedin a marcat un gol şi a pasat decisiv în alte două dăţi, iar Robert Luongo a ratat, la mustaţă, un nou meci fără gol primit. Daniel Sedin şi Kyle Wellwood au fost de asemenea evidenţiaţi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii