Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi aici totul despre nunta anului E sărbătoare! Preşedintele Băsescu îşi mărită mezina

ro

01 Sep, 2012 02:53 3886 Marime text
05_nunta_Elena_Basescu.jpgAstăzi, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, Elena Băsescu, îşi va uni destinele cu Bogdan Ionescu, zis Syda. Cununia religioasă se va desfăşura în această după-amiază la Biserica Sfântul Spiridon Nou din Bucureşti. Naşii, Aura-Mari şi Răzvan Mustea-Şerban, vor fi cei care vor plăti în jur de 1.500 de lei pentru decorarea lăcaşului de cult după preferinţele mirilor, plus lumânări. Însuşi Patriarhul Daniel s-a implicat în organizarea marelui eveniment. El a dat ordin ca mobilierul din biserică să fie schimbat, astfel că scaunele pe care le vor folosi invitaţii să fie unele noi. Mai mult, îngrijitorii au muncit de zor la curăţarea tapiţeriei şi a marmurei.

Verighetele mirilor au un design simplu, din aur rose, fără diamante şi au costat împreună 500 de euro. Mireasa va purta o rochie din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală şi taftă, realizată de designerul autohton Anca Maxim. Pentru rochie, Elena a plătit 4.500 de euro. Conform tradiţiei româneşti, mireasa va fi însoţită de o singură domnişoară de onoare şi un singur cavaler de onoare respectiv verişoara primară a miresei, Raluca Băsescu şi prietenul cuplului Codin Maticiuc. Masa şi dansul vor avea loc la Palatul Snagov, într-un cort special amenajat în grădina acestuia. La fericitul eveniment din familia preşedintelui Băsescu vor participa 600 de persoane, prieteni şi cunoştinţe ale mirilor, ale părinţilor şi ale naşilor. De altfel, în ciuda speculaţiilor, invitaţii nu au primit nici un fel de indicaţii şi restricţii de la miri. Nuntaşii vor gusta din caviar, pastă de jambon, sărmăluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţa, smântână, ruladă de curcan, pulpă de viţel. Sala în care vor petrece invitaţii va fi înfrumuseţată cu aranjamentele florale şi decoraţiile sunt simple, flori de grădină, trandafiri, bujori şi hortensii în tonuri de roz fane, culoarea-tematică a întregului eveniment.

Fără lună de miere

Tinerii însurăţei au declarat că nu vor avea o lună de miere, deoarece Elena Băsescu şi-a început deja activitatea la Parlamentul European. Evenimentul din familia Băsescu nu beneficiază de nicio protecţie specială din partea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP).

Călin Geambaşu a compus două melodii speciale

Atmosfera evenimentul va întreţinută de interpreţii Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Band si un DJ. Călin Grambaşu a compus, în timp record, două melodii, una dedicată miresei şi alta dedicată socrului mic. Fiul lui Petre Geambaşu, Călin, şi band-ul său repetă de când au primit invitaţia de a cânta la nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda, de pe 1 septembrie, scrie Cancan. „Au făcut din noapte zi. Trupa, care cuprinde un număr de 28 de artişi, cum se întâmplă la concertele lor private de tip Premium, repetă de la nouă seara până dimineaţa la cinci, iar Călin a compus două piese pentru fiica lui Băsescu. „În noaptea nunţii noastre", o melodie dedicată miresei şi alesului ei şi „Doar tată şi fiică, în paşi de vals". Cea de-a doua este scrisă pentru preşedinte şi fiica sa, cei pe care Călin îi va invita să danseze împreună pe această melodie. Este un duet pe care Călin îl cântă cu Adriana Vlad, singura solistă rămasă în band, după moartea Mălinei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii