Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vă puneţi pirostriile? CCINA vă invită la Târgul de nunţi

ro

01 Mar, 2012 00:00 2672 Marime text
targ_-_Targul_de_nunti_032.jpgOrganizatorii Târgului de nunţi vor aduce în atenţia celor interesaţi toate aspectele legate de organizarea celui mai important eveniment din viaţa cuplurilor.

Constănţenii care îşi vor uni destinele în acest an sunt aşteptaţi la Târgul de nunţi organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură din Constanţa.

Evenimentul expoziţional se va desfăşura într-un cadru elegant, oferit de Centrul EuroLitoral (fostul Bingo - Mamaia), în perioada 2 - 4 martie 2012. Pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de mp, un număr de 40 de firme specializate din Constanta, Bucureşti, Braşov, Tulcea, Ilfov şi Oradea vor oferi viitorilor miri o gamă completă de articole, accesorii şi servicii pentru nunta pe care fiecare o visează. Târgul se desfăşoară în aceiaşi parametrii ca şi anul precedent, suprafaţa şi numărul de firme păstrându-se la aceleaşi cote. În cadrul acestui salon specializat, mirii vor găsi invitaţii de nuntă, aranjamente florale, rochii de mireasă, costume de ginerică, meniuri speciale. Pentru tinerii în prag de căsătorie, care îşi pregătesc marele eveniment, această manifestare expoziţională constituie o mare oportunitate de a consulta ofertele promoţionale şi noile tendinţe ale acestui domeniu. Tematica salonului cuprinde: rochii şi pantofi de mireasă, costume pentru miri, verighete şi inele de logodnă, rochii şi costume de gală, accesorii pentru nunţi, flori şi aranjamente florale, invitaţii de nuntă, mărturii, decoraţiuni şi efecte speciale, servicii foto-video, consultanţă regie eveniment, şcoală de dans şi şcoală make-up. La eveniment, participă 26 de firme din Constanţa, 10 din Bucureşti şi câte o firmă din Braşov, Tulcea, Ilfov şi Oradea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii