Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supervision Construction SRL va supraveghea implementarea proiectului RORIS II

ro

06 Dec, 2011 01:00 2165 Marime text
ANRNavlomar.jpgImplementarea proiectului „Sistem de management al traficului pe Dunăre şi de informare asupra transportului pe ape interioare" va fi dirijată de societatea Supervision Construction SRL

Autoritatea Navală Română a atribuit contractul de „Supraveghere execuţie lucrări (dirigenţie şantier) pentru implementarea proiectului «Sistem de management al traficului pe Dunăre şi de informare asupra transportului pe ape interioare» (RORIS II)".

Astfel, potrivit anunţului 47069 / 05.12.2011, publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), societatea care a câştigat contractul este Supervision Construction SRL. Potrivit anunţului de atribuire, valoarea estimată a contractului a fost de 97.100 lei fără TVA, preţul de atribuire fiind de 39.634,99 lei fără TVA. În luna martie a acestui an, Supervision Construction SRL a câştigat şi contractul pentru „Serviciile de supraveghere a lucrărilor prin intermediul dirigintelui de şantier pentru lucrările de reabilitare şi ecologizare a lacurilor Neptun 1 şi 2". Societatea Supervision Construction SRL are doi asociaţi: Liviu Bucur şi Aurel Mangri. Firma care se va ocupa de supravegherea lucrărilor prin intermediul dirigintelui de şantier a fost înfiinţată în anul 2006, având ca obiect de activitate lucrări de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă legate de acestea. Numele lui Aurel Bucur apare şi în societatea Best Consulting Construct SRL, înfiinţată tot în anul 2006.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii