Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:32 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şeful de promoţie de la Facultatea de Marină Civilă Sebastian Dănciulescu, pasionat de origami

ro

04 Aug, 2011 00:00 5059 Marime text

cap_2.jpgEste şeful de promoţie de la Facultatea de Marină Civilă a Academiei Navale Mircea cel Bătrân şi are de gând să nu se oprească aici.Sebastian Dănciulescu a absolvit în acest an cu media 9,33 Facultatea de Marină Civilă, Specializarea Inginerie şi Management Naval şi Portuar. „Am ales Academia din întâmplare. Absolvisem Grupul Şcolar Industrial de Electrotehnică şi Telecomunicaţii şi la Academia Mircea cel Bătrân am găsit specializarea pe care o doream.

Apoi am înţeles că am făcut o alegere bună", ne-a povestit Sebastian Dănciulescu. Despre viitoarea carieră, Sebastian spune că vrea să studieze. „Vreau să urmez un masterat. Vreau să continui să studiez, să încep o muncă de cercetare mai serioasă, să învăţ cât mai multe chestii, să mă dezvolt ca om şi să pot începe ceva pe cont propriu. Eu nu voi naviga. Poate mă voi integra într-o firmă de crewing, shipping sau din acest sector", ne-a povestit Sebastian Dănciulescu. În anul IV, Sebastian a câştigat o bursă şi a petrecut un semestru la Universitatea din Alesund, Norvegia, în cadrul unui schimb interuniversitar. „A fost o experienţă unică, magnifică. Am cunoscut oameni din toată Europa, cu care am rămas prieten.

 sef_promotie_-_sebastian_danciulescu1.jpg

Mi-a plăcut sistemul de învăţământ norvegian care este mai relaxat. Volumul de muncă este la fel, dar programele de predare sunt mai lejere. La Universitatea din Alesund au urmat cinci cursuri, printre care şi cursul de limbă norvegiană. Este magnific să faci parte dintr-un mediu intercultural. Am întâlnit oameni extraordinari de la care am avut ce învăţa", ne-a destăinuit Sebastian. Proaspătul absolvent al Academiei Mircea cel Bătrân are şi o pasiune poate puţin ciudată pentru băieţi - origami, despre care spună că „necesită multă imaginaţie şi răbdare". Tânărul mai este pasionat şi de drumeţiile la munte, dar şi de mersul pe bicicletă. Acum vrea să profite de puţina vacanţă care i-a mai rămas, ca apoi să o ia de la capăt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii