Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şefa de promoţie de la Liceul Internaţional de Informatică vorbeşte cinci limbi străine (galerie foto)

ro

17 Jun, 2011 00:00 3891 Marime text
cap_2.jpgAlexandra Balazs este şefă de promoţie la Liceul Internaţional de Informatică. Tânăra a absolvit cei patru ani de liceu cu media 9,86.

De-a lungul anilor de liceu, Alexandra a participat la mai multe olimpiade naţionale, de la care s-a întors cu premii şi menţiuni. „În clasele a IX-a şi a X-a am mers la Faza Naţională a Olimpiadei de Limba Spaniolă şi de fiecare dată am câştigat premiul II. În clasa a XI-a, la Faza Naţională a Olimpiadei de Limba Spaniolă, am luat menţiune. De asemenea, tot în clasa a XI-a, a luat medalia de bronz la Concursul Internaţional de Informatică, care a avut loc la Ankara, Turcia", ne-a povestit Alexandra. Tot cu medalie de bronz s-a întors şi de la concursul Infometrix, care s-a desfăşurat la Bucureşti în 2010. Cât priveşte facultatea pe care o va urma, Alexandra ne-a povestit că va pleca în Anglia.eleva_liceu_informatic.2JPG.jpg „Am aplicat la un program de studii plătit de guvernul englez şi am fost acceptată. Ideea acestui program este că după terminarea facultăţii va trebui să restitui banii. În acest sens, trebuie să plătesc 9% lunar din salariu. Eu am două opţiuni: Universitatea din Manchester sau Universitatea din Essex. Deocamdată, nu am decis ce facultate voi urma: oscilez între Economie şi Organizări evenimente", ne-a dezvăluit Alexandra Balazs. Cea mai mare pasiune a tinerei sunt limbile străine. Alexandra vorbeşte engleză, turcă, spaniolă, franceză şi italiană. Cea de a doua pasiune a tinerei este designul interior. „Cea de a doua facultate pe care o voi urma va fi cu siguranţă cea de design interior", a concluzionat Alexandra Balazs.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ALCIBIADE 16 Jun, 2011 23:38 Felicitari Alexandra !!! Esti cel mai elocvent exemplu ca si in Romania se poate ajunge la performanta. Ma bucur ca stapanesti 5 limbi straine si noptile tale albe sunt indreptate spre stiinta si invare, nu spre cluburi sau magazine de vise. Succes in Anglia !!! Deci...daca vrei, poti !!!