Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şcoala „George Enescu" din Năvodari a îmbrăcat haine de sărbătoare

ro

06 May, 2011 02:12 4640 Marime text
scoala_george_enescu.jpgÎn zilele de 5 şi 6 mai, Şcoala cu clasele I-VIII „George Enescu" din Năvodari organizează şi desfăşoară activităţi artistice cu ocazia sărbătoririi zilelor şcolii.

„La deschiderea festivă care a avut loc, ieri, la Centrul Cultural Năvodari, au participat elevi, părinţi, cadre didactice, şi reprezentanţi ai autorităţilor locale. De asemenea, printre invitaţi s-au numărat şi delegaţi ai Şcolii George Enescu din Sinaia, cu care se va încheia un proiect de colaborare având ca scop derularea unor activităţi comune celor două instituţii partenere", a precizat consilierul de imagine al unităţii şcolare Liliana Ianţiuc. Cu prilejul Zilelor Şcolii au fost scoşi în faţă elevii merituoşi ai şcolii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare. Pentru rezultatele lor Asociaţia de părinţi „George Enescu" şi conducerea şcolii le-au acordat premii şi diplome de merit. Ziua de ieri a culminat cu un program artistic, pregătit de elevii şcolii şi prezentat pe scena Centrului Cultural Năvodari. În cursul zilei de azi, la Centrul Cultural din oraş şi va avea loc o dezbatere cu tema „Despre educaţie şi pericolele din afara şcolii", unde sunt invitaţi reprezentanţi ai Prefecturii Constanţa, Primăriei Năvodari, Poliţiei Năvodari, Organizaţiei „Salvaţi copiii", inspectori şcolari de specialitate, psihologi şcolari, părinţi şi elevi. În cadrul acestei dezbateri se vor prezenta interviuri realizate de elevii şcolii, filme tematice, după care vor fi purtate discuţii pe baza celor vizionate. „Problemele abordate vor fi consecinţele neparticipării la educaţie a fetelor şi femeilor, traficul de persoane, egalitatea de şanse pe piaţa muncii, mortalitatea şi morbiditatea infantilă, abandonul copiilor în maternităţi şi spitale", a mai spus Liliana Ianţiuc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aldea Denisa 19 May, 2011 20:48 Si eu sunt la aceasta scoala si ma mandresc ca invat aici acum sunt in clasa a 5-a B si am niste colegi soope!! Si dna Diriginta Liliana Iantuc este de treaba,frumoasa si daca nu am inteles ceva ne expleca foarte bine! Aceasta scoala este minunata!