Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna „Şcoala Altfel", la SC RAJA SA 500 de elevi de la mai multe licee constănţene, în vizită la staţia de pompare (Galerie foto)

ro

03 Apr, 2012 00:00 1868 Marime text
raja-apa.jpgElevii de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga", de la Liceul Internaţional de Informatică, de la Grupul Economic „Virgil Madgearu" şi de la şcolile nr. 8, nr. 12 şi nr. 30 vor vizita sediul SC RAJA SA în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel".

Ieri, a debutat săptămâna „Şcoala Altfel", în cadrul căreia unităţile şcolare vor organiza diverse activităţi extraşcolare. Printre acestea se numără şi vizita la societatea RAJA SA Constanţa, cel mai mare operator al reţelelor de apă şi canalizare. Astfel, în cursul zilei de ieri, la sediul RAJA Constanţa, mai mulţi elevi de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu" au participat la acţiunea „Apa este viaţă". Elevii au vizitat staţia de pompare Călăraşi, au vizionat filme legate de activitatea companiei şi au aflat lucruri interesante despre pericolul pe care îl reprezintă diminuarea resurselor de apă. „Mai multe unităţi şcolare din municipiul Constanţa ne-au solicitat să devenim parteneri în cadrul săptămânii «Şcoala Altfel», ca etapă a Programului Naţional «Apa este viaţă». Cu această ocazie, 500 de elevi de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga", de la Liceul Internaţional de Informatică, de la Grupul Economic „Virgil Madgearu" şi de la şcolile nr. 8, nr. 12 şi nr. 30, pe parcursul săptămânii 2 - 6 aprilie, vor vizita sediul central al SC RAJA Constanţa. Elevii vor conştientiza necesitatea protejării surselor de apă, care nu sunt inepuizabile, şi vor vedea calitatea apei furnizate de societatea noastră", a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al SC RAJA SA. Elevii s-au arătat încântaţi de experienţa acumulată şi de informaţiile aflate. „Am aflat că apa furnizată de RAJA se apropie mult de apa plată", a spus, la rândul ei, Elena Nae, elevă în clasa a X-a la Grupul Economic „Virgil Madgearu".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii