Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul „Ideea mea şi norocul tău" continuă Florin Chelaru - „La sfârşitul lunii vor avea loc extragerile celor 300 de năvodăreni"

ro

20 Feb, 2013 22:42 1537 Marime text
navodari_2.jpgLa sfârşitul lunii februarie, mai exact pe data de 28, comisia de organizare şi desfăşurare a proiectului „Ideea mea şi norocul tău" din cadrul Primăriei Năvodari va desfăşura o nouă rundă de extrageri.

„Noi am menţinut preţul gigacaloriei la valoarea de anul trecut, adică 150 de lei plus TVA. Sperăm să ieşim în primăvară cu acest preţ pentru gigacalorie, mai ales că plătim la timp căldura termică la Uzina Termică Midia. Locuitorii din Năvodari sunt mulţumiţi de acest proiect", a declarat viceprimarul Florin Chelaru. Astfel, alţi 300 de locuitori ai oraşului care au plata facturilor la căldură şi apă caldă la zi vor beneficia de o lună gratuită, în conformitate cu prevederile stabilite prin proiectul edilului din Năvodari. Cei 300 de câştigători beneficiază de plata valorii facturii de energie termică şi apa caldă pentru luna în care a avut loc extragerea. Dintre aceştia, 50 de abonaţi vor participa la extrageri lună de lună, indiferent dacă în lunile anterioare au mai beneficiat de gratuitate, iar 250 de abonaţi vor avea gratuitate prin rotaţie, în doi ani, în funcţie de tragerea la sorţi. Conform regulamentului de organizare şi desfăşurare a proiectului, cei care beneficiază de gratuitate nu mai participă la tragerea la sorţi în lunile ulterioare. Precizăm că proiectul este destinat abonaţilor din sistemul centralizat, care prin participarea la aceste extrageri îşi iau angajamentul că timp de doi ani nu se vor debranşa. Proiectul «Ideea mea şi norocul tău» se adresează tuturor abonaţilor, indiferent de venitul lunar pe care îl au.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii