Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PROFI - O nouă abordare

ro

16 Feb, 2012 20:00 2855 Marime text

Magazin_PROFI.jpgDe ce se grăbeşte acum atâta lume să ajungă la noul PROFI?! Magazinele sunt exact în acelaşi loc şi totuşi numărul cumpărătorilor din această săptămână a crescut cu 40% faţă de săptămâna trecută. Oare acea singură zi în care magazinele au fost închise să-i fi făcut să-şi dea seama cât de importante sunt pentru viaţa lor de fiecare zi? Sau poate că reclama de la televizor i-a făcut să gândească altfel?

Oricare ar fi răspunsul, vizitatorilor se pare că le plac legumele şi fructele proaspete şi alimentele frumos prezentate pe care le găsesc la magazin şi vor cât mai multe promoţii care să le confere mari reduceri de preţ la cumpărături. Chiar şi cei care nu au mai trecut de mult timp pe acolo constată cu surprindere că este o diferenţă. Dar cei mai surprinşi sunt cei care acum descoperă magazinele PROFI pentru prima oară. „Credeam că sunt pur şi simplu nişte alte magazine; habar n-aveam că PROFI are atât de mult de oferit, într-o prezentare atât de plăcuta şi la preţuri atât de bune", declară unul dintre noii sosiţi.

PROFI se prezintă cu un nou concept de vânzare, magazinul de proximitate care oferă o mare varietate de produse de calitate, păstrând totuşi unele dintre cele mai bune preţuri de pe piaţă. PROFI are şi o nouă abordare în publicitatea prin intermediul televiziunii, prezentând într-un fel original şi cu o doză de umor negru mesajul „Don't worry, be happy!" (Nu-ţi mai face griji, bucură-te!).

Reclama a stârnit deja unele controverse, multe voci criticând această abordare, altele apreciind noutatea. Care este punctul de vedere PROFI?„Frumuseţea sau urâţenia depind de cum înţelege fiecare să le vadă. Noi credem într-un nou început, în noi abordări şi în alternative. În ultimă instanţă, publicul este cel care va premia sau nu magazinele PROFI în urma acestei campanii."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii