Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Năvodari a început curăţenia de primăvară

ro

10 Feb, 2013 21:49 2974 Marime text
navodari_-_Florin_Chelaru.jpgPrimăria Năvodari se pregăteşte de venirea primăverii prin demararea lucrărilor de curăţenie în tot oraşul.

„Am început cu spaţiul din jurul stadionului, unde mai multe persoane din oraş au depozitat gunoaie şi vom continua cu toate străzile din oraş. Astfel, la primăvară oraşul va fi mult mai curat, aşa cum ar trebui să fie", a declarat Florin Chelaru, viceprimarul oraşului Năvodari cu atribuţii de primar. Acesta a mai adăugat că la ora actuală primăria, împreună cu societatea Termica Distribuţie Năvodari, a demarat lucrările de refacere a trotuarelor de pe strada Constanţei.

Navodari_-_biserica_catolica_02.jpg„De asemenea, strada Albinelor va fi lărgită cam cu patru metri spre est. Costul lucrărilor la strada Albinelor şi cele de refacere a trotuarelor de pe strada Constanţei se ridică la circa 350.000 de lei", a mai adăugat Florin Chelaru. Mai mult, lucrările de refacere şi reamenajare a spaţiului din jurul bisericii catolice „Fericitul Ieremia Valahul" nu au fost oprite, chiar dacă suntem în sezonul rece al anului. Aici, au fost amenajate o parcare şi o piaţetă. Urmează să se facă o fântână arteziană, să fie montate bănci şi jardiniere", a conchis Florin Chelaru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii