Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru siguranţă şi ordine Oraşul Năvodari va avea un detaşament de jandarmi

ro

03 Apr, 2013 00:00 4156 Marime text
Ieri au avut loc manifestările dedicate Zilei Jandarmeriei Române, în parcul central din oraşul Năvodari la care au participat reprezentanţii Jandarmeriei Constanţa, reprezentanţii primăriei şi consilieri locali.
 
În faţa unui public numeros, jandarmii au arătat că au pregătirea necesară pentru a se confrunta cu orice adversar. Indiferent de situaţia pe care o întâmpină în misiunile lor, jandarmii constănţeni au demonstrat în faţa publicului că nu pot fi învinşi de niciun atacator. Cei mai mulţi dintre membrii trupelor de intervenţie au ani de pregătire în artele marţiale, ba mai mult, unii dintre ei sunt foşti campioni naţionali la exerciţii de autoapărare. Jandarmii au mai demonstrat că nici un infractor care încearcă să fugă de la locul faptei poate fi prins de echipele de intervenţie. Un alt episod întâlnit de jandarmi în misiunile lor este acela în care un grup de tineri, în stare de ebrietate, se comportă violent. Toate aceste demonstraţii au fost desfăşurate în oraşul Năvodari cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Cei mici s-au arătat extrem de impresionaţi de exerciţiile jandarmilor. Cu această ocazie, reprezentanţii administraţiei locale din Năvodari au vorbit despre proiectele pe care le au în curs de desfăşurare cu Jandarmeria.
„Am aprobat un spaţiu pentru Jandarmeria Română, vreau să vă spun că începând cu următoarea lună vom avea un detaşament de 30 de jandarmi, oameni pregătiţi care vor apăra atât bunurile noastre, cât şi pe dumneavoastră”, a declarat Florin Chelaru, viceprimarul oraşului Năvodari. Totodată, şeful Inspectoratului de Jandarmi, colonelul Costică Cojoc, a îndemnat locuitorii oraşului să colaboreze cu oamenii legii. La final, edilii oraşului Năvodari au primit diplome de excelenţă din partea Jandarmeriei Române, pentru o bună colaborare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii