Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie la Spitalul Judeţean Cine va transporta pacienţii pentru secţia de hemodializă

ro

14 Oct, 2013 00:00 3240 Marime text
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a anunţat cine se va ocupa de transport rutier specializat de pasageri pentru secţia de hemodializă.
 
Mai exact, unitatea sanitară a anunţat cui a fost atribuit contractul „Servicii de transport rutier specializat de pasageri pentru secţia de hemodializă”. Potrivit anunţului de atribuire 140763/11.10.2013, publicat pe SEAP, acesta este Ambulanţa BGS Medical Unit SRL, cu sediul fiscal în municipiul Bucureşti, strada Cuza Vodă. Obiectul contractului constă în prestarea serviciilor de transport terestru, inclusiv serviciile de transport cu vehicule blindate şi servicii de curierat, cu excepţia transportului de corespondenţă. Valoarea totală finală a contractului atribuit este de 1.530.000 lei.

Contractul nu va putea fi subcontractat. Firma privată va asigura, cu autoturismele sale, transportul bolnavilor care au nevoie de dializă, de la domiciliu la spital şi înapoi. Societatea Ambulanţă BGS Medical Unit SRL a fost înfiinţată în anul 2003, în prezent fiind lider naţional pe segmentul transportului medical de pacienţi dializaţi. Ambulanţă BGS Medical Unit SRL are puncte de lucru deschise în toate zonele ţării: trei în Bucureşti, câte unul în Bacău, Braşov, Brăila, Buzău, Constanţa, Oneşti, Oradea, Piteşti, Ştei. De asemenea, societatea a lansat şi serviciul medical de transporturi medicalizate cu avionul ambulanţă în orice colţ al lumii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii