Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Internet gratuit în toate autobuzele RATC Constanţa Ovidiu Tănase - „Acest proiect nu majorează preţul biletelor” (galerie foto)

ro

12 Mar, 2014 00:00 2261 Marime text
Conducerea Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa are planuri ambiţioase în ceea ce priveşte creşterea calităţii serviciilor pe care le furnizează locuitorilor din municipiu, dar şi turiştilor.
 

Directorul general al RATC, Ovidiu Tănase, a declarat, ieri, în contextul unei conferinţe de presă că, până la sfârşitul lunii martie, toate cele 130 de autobuze vor beneficia de o reţea de internet la care călătorii se vor putea conecta gratis. „Constanţa este un oraş turistic, de aceea ne-am gândit la acest proiect. Pe toate cele 130 de autobuze vom instala wireless.
Implementarea proiectului s-a început deja cu Linia 40. La ora actuală, sunt gata 86 de autobuze. Până la data de 25 martie vor avea toate, iar la vară şi autobuzele etajate vor beneficia de reţea de internet. Vreau să precizez că prin acest proiect, nu va fi majorat preţul biletului. Noi avem un parteneriat cu o companie care ne furnizează internet. Prin acest parteneriat vom plăti doar 400 de euro pe lună pentru internet, adică 50 de bani pe zi pentru un autobuz”, a spus Ovidiu Tănase. Directorul general al RATC a mai spus că pe 15 martie vor fi centralizate toate propunerile constănţenilor privind modernizarea şi îmbunătăţirea serviciilor oferite. „Avem multe sugestii de la călători, sunt şi nemulţumiri, şi laude în urma sondajului pe care l-am făcut. Spre exemplu, vom face o staţie RATC la Cimitirul de la Energia”, a adăugat acesta.
 
Nu se anunţă greve în viitorul apropiat
 
Cât priveşte un eventual protest al angajaţilor RATC, Ovidiu Tănase a precizat că toţi colegii sunt, deocamdată, mulţumiţi. „Le dăm în fiecare lună câte 11 bonuri valorice. Salariile sunt mici, spre exemplu şoferii primesc un salariu de 1.350 de lei, dar angajaţii nu vor face în viitorul apropiat nicio grevă. De asemenea, regia are un excedent de personal, cam 40 de oameni. Nu vrem să-i dăm afară, de aceea am înfiinţat în cadrul Atelierului mecanic o secţie de Service auto pentru terţi. Aici oamenii noştri vor putea câştiga un ban”, a mai adăugat Ovidiu Tănase.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii