Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iglesias vrea hotel de cinci stele

ro

04 Jul, 2008 00:00 1036 Marime text

Dupa ce timp de 40 de ani a sustinut concerte in toate colturile lumii, Julio Iglesias revine la Constanta. Pe 19 iulie, artistul va canta in duet cu Costel Busuioc, cel mai iubit roman din Spania.

Artistul de muzica latino va ajunge pe litoral cu o zi inainte de spectacol si va ramane pana pe 21 iulie. Puiu Gheorghiu, reprezentantul Music Management, a refuzat sa dezvaluie numele celor trei unitati hoteliere care i-au fost prezentate lui Julio Iglesias. Acesta a preferat un hotel care sa nu aiba mai putin de cinci stele, un apartament cu doua dormitoare. Pretentiile lui Costel Busuioc nu sunt cu mult mai jos de cele ale cantaretului de muzica latino. Tanarul care a castigat concursul Hijos de Babel a vrut un hotel cu o stea mai putin. Concertul va avea loc pe digul situat langa poarta de acces in Portul Constanta, loc unde Iglesias a cantat si in urma cu un an. Biletele au preturi cuprinse intre 75 si 300 lei, iar cele mai cautate sunt cele scumpe. Puiu Gheorghiu, organizatorul evenimentului, a declarat ca iubitorii de muzica latino prefera sa fie mai aproape de scena.

Scule de trei tone

Sunt excluse eventualele defectiuni tehnice pentru ca artistul va reveni in tara cu un echipament de ultima generatie. Valoarea aparaturii, care cantareste trei tone, depaseste un milion de euro. Julio Iglesias va urca pe scena alaturi de un band compus din sapte instrumentisti, doi dansatori de tango si trei backing vocals. Dupa concert, artistul, care a vandut peste 250 de milioane de discuri, va pleca in turneu in Finlanda, Spania, Portugalia, Italia, Belgia si Statele Unite ale Americii.

Scris de: {autor}Stefania CHERMANEANU{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii