Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul lui Mazăre, singur la ceremonia de terminarea liceului

ro

16 Jun, 2012 01:28 2717 Marime text
3.jpgSala de spectacole a Teatrului Naţional de Stat a fost, ieri seara, plină până la refuz de părinţii celor 59 de absolvenţi ai Liceului Internaţional de Informatică din municipiul Constanţa. Tinerii absolvenţi au prezentat un spectacol interesant, care a inclus piese de teatru în limba engleză, muzică, dar şi multe surprize pentru profesori.

Îmbrăcaţi la patru ace, elevii, însoţiţi de prieteni şi părinţi, şi-au făcut apariţia, rând pe rând, la Teatrul Naţional de Stat, unde s-a desfăşurat ceremonia de absolvire a liceului. „Azi avem 59 de absolvenţi, care sunt cea de-a 14-a promoţie a Liceului Internaţional de Informatică. Cu toate că sunt pentru a treia oară prezent la astfel de ceremonii, am emoţii mari. Ne pare rău să ne despărţim de elevii noştri, care sunt foarte buni.

IMG_3902.jpgSunt ca nişte păsări, care au părăsit cuibul", a declarat directorul liceului, Hamadi Akryol. Şeful de promoţie, Gabriel Zamfir, care a absolvit cei patru ani de liceu cu media 9,93, ne-a dezvăluit care este secretul reuşitei sale. „Trebuie să înveţi constant, nu doar înainte de examene sau teze. De asemenea, este bine să fii implicat şi în diverse activităţi şcolare şi extraşcolare", ne-a dezvăluit Gabriel Zamfir, care intenţionează să urmeze o facultate de informatică la o universitate din Anglia. Una dintre victoriile sale este medalia de aur, câştigată la Olimpiada Internaţională de Limba Turcă. Printre cei 59 de absolvenţi se numără şi Răducu Mazăre, fiul primarului Constanţei. Îmbrăcat elegant, Răducu şi-a făcut apariţia la Teatrul Naţional de Stat singur. „Sunt fericit că am scăpat de cei 12 ani de liceu, dar mă aşteaptă alţi cinci de facultate în Anglia. Vreau să urmez Facultatea Administraţia afacerilor cu drept internaţional şi limba chineză. După facultate voi urma masteratul în Anglia. Cu prietenii ţin şi voi ţine legătura", ne-a povestit tânărul Mazăre. Finalul ceremoniilor a fost unul cu emoţii pentru toată lumea: absolvenţii au primit diplome şi laude din partea liceului, iar profesorii au fost răsplătiţi cu buchete imense de flori.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii