Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment ajuns la ediţia 65 Dănuţ Jugănaru - „CCINA a luat toate măsurile ca TINIMTEX să se desfăşoare în condiţii de siguranţă“ (galerie foto)

ro

26 Nov, 2015 00:00 3036 Marime text


Colecţii noi de haine, pantofi şi accesorii pentru sezonul rece, marochinărie, confecţii textile pentru adulţi, tricotaje şi confecţii pentru copii, decoraţiuni interioare şi lenjerii de pat, confecţii piele şi blană, dar şi decoraţiuni de Crăciun sunt ofertele Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX.
 
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA) Constanţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), organizează, în perioada 25-29 noiembrie, a 65-a ediţie a Târgului Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei uşoare, cu tradiţie pentru zona Dobrogea. Această ediţie deschide sezonul cumpărăturilor de sărbători, iar publicul constănţean se va putea bucura de oferte speciale.
 
Târgul se desfăşoară la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, pe o suprafaţă ocupată de 1.350 mp, şi reuneşte peste 150 de firme, producători şi comercianţi de îmbrăcăminte şi încălţăminte din România.
 
„Potrivit HG 1739/6.12.2006 (n.r. Aprobarea categoriilor de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/sau autorizării privind securitatea la incendiu), articolul 1, litera r), acţiunile de tipul Târgului Timintex au nevoie de avizul ISU doar dacă ocupă o suprafaţă de peste 2.500 mp. Noi încă ocupăm o suprafaţă de 1.350 mp. Mai mult, avem contract şi cu o firmă specializată PSI, care are grijă ca acest eveniment să se desfăşoare în siguranţă. Avem şi în cadrul CCINA o persoană specializată PSI. Prin urmare, CCINA şi-a luat toate măsurile ca Târgul Naţional de Îmbrăcăminte - Încălţăminte TINIMTEX să se desfăşoare în condiţii de siguranţă şi securitate“, a declarat Dănuţ Jugănaru, directorul CCINA Constanţa.
 
La această ediţie vor fi prezente 140 de agenţi comerciale, dintre care peste 60% sunt producători. Ponderea grupelor de produse este următoarea: 39% - confecţii textile adulţi, 28% - încălţăminte şi marochinărie, 17% - tricotaje şi confecţii copii, decoraţiuni interioare şi lenjerii de pat, iar 16% - confecţii piele şi blană. La parterul Pavilionului Expoziţional sunt standurile cu tricotaje, lenjerie, articole copii, confecţii textile pentru adulţi, confecţii din blană şi piele, articole home deco. La etajul Pavilionului Expoziţional puteţi găsi încălţăminte şi marochinărie.
 
Programul de vizitare este următorul: miercuri - sâmbătă (25 - 28 noiembrie), între 10.00 şi 19.00, iar duminică (29 noiembrie), între 10.00 şi 16.00. Intrarea este liberă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii