Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita Asociației Exportatorilor din Anatolia de Est (DAIB) la CCINA Constanţa

ro

18 Nov, 2019 14:44 3141 Marime text
Directorul General al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Ion Dănuţ Jugănaru a primit astăzi, 18 noiembrie 2019, la sediul CCINA vizita reprezentanților unei delegaţii de oameni de afaceri turci, membri ai  Asociației Exportatorilor din Anatolia de Est. Reprezentanții DAIB au fost însoţiți, în vizita lor la CCINA,  de  E.S. Sulhi Turan, Consul General al Republicii Turcia la Constanţa şi de domnul Kadir Yazihan, Ataşatul Comercial al Consulatului General al Turciei, la Constanţa.
 
Delegaţia din Turcia, alcătuită dintr-un număr de 18 firme cu activități în domeniul materialelor de construcții a fost condusă de Ethem Tanriver, Preşedinte DAIB, iar scopul acestei vizite, la Constanţa, a fost de informare, privind potenţialul economic al judeţului şi a posibilităţilor de dezvoltare a investiţiilor în Constanţa.
 
În cadrul întâlnirii cu reprezentanţii Conducerii DAIB, domnul Director General Ion Dănuţ Jugănaru a prezentat datele economice ale judeţului Constanţa, principalele domenii de activitate, adresând invitaţia reprezentanţilor turci de a analiza posibilităţile de a investi în judeţul Constanţa, în unităţi de producţie, precum şi de a participa, anul viitor, împreună cu firme din Turcia, la Salonul de Dotări Hoteliere, organizat de CCINA Constanţa.
 
După vizita la Camera de Comerţ Constanţa, a avut loc, la Hotel IAKI, din Mamaia, un parteneriat de afaceri, între firmele turceşti şi cele constănţene, în vederea stabilirii unor relaţii comerciale bilaterale, care să fie un pilon important în cooperarea dintre România şi Turcia. La acest eveniment au participat peste 20 firme româneşti.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii