Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:51 02 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul economic şi comercial din cadrul Ambasadei Republicii Populare Chineze ȋn România, vizită de lucru la CCINA Constanța

ro

26 Nov, 2019 14:46 690 Marime text
Directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Ion Danuţ Jugănaru a primit astăzi, 26 noiembrie 2019, la sediul CCINA vizita oficială a domnului LINXIANG ZHAO, Consilier Economic şi Comercial al Republicii Populare Chineze  la Bucureşti. Consilierul Zhao a fost ȋnsoţit, la Constanţa, de Jean Zhu, secretar II al Ambasadei Chinei.
 
Această vizită s-a dorit a fi una de informare privind economia judeţului Constanţa, domeniile de activitate ȋn care activează cele mai reprezentative firme constănţene şi avantajele pe care le-ar avea potenţiali investitori chinezi ȋn judeţul nostru.
 
 Consilierul  Economic şi Comercial al Republicii Populare Chineze  la Bucureşti s-a arătat interesat de activitatea Camerei de Comerţ Constanţa şi a mulţumit domnului director general Jugănaru pentru prezentarea complexă, a situaţiei economice din judeţ, afirmând că, va recomanda judeţul Constanţa firmelor chineze care doresc să investească in România.
 
La rândul său, Ion Dănuţ Jugănaru a mulţumit domnului Consilier Economic pentru includerea judeţului Constanţa, printre primele judeţe  ȋn programul de vizite de informare şi a promis că instituţia pe care o reprezintă va face tot ce-i stă ȋn putinţă pentru ȋncurajarea investiţiilor străine. De asemenea, a propus organizarea, ȋn colaborare, de catre Ambasada R.P. Chineze la  Bucureşti şi Camera de Comerţ, de vizite, la Constanţa, ale unor delegaţii de oameni de faceri chinezi interesaţi să cunoască oportunităţile de afaceri din zonă.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii