Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Este un pericol pentru cumpărători? Mall-ul lui Schwartzenberg a început să cadă bucată cu bucată

ro

07 Feb, 2013 22:31 3209 Marime text
09_city_-_accident.jpgGălăgie mare, ieri, într-un centru comercial din Constanţa, unde o bucată de tavan a căzut peste câţiva cumpărători.

Evenimentul s-a petrecut în City Park Mall, mai exact în magazinul Adidas, în după-amiaza zilei de ieri. O porţiune din tavanul fals, cu tot cu spoturi, a căzut cu zgomot, provocând panică printre cumpărători. La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei, dar din fericire nimeni nu a fost rănit. Reamintim că acesta nu este singurul incident de acest fel în respectivul centru comercial. În luna octombrie 2011, un geam de la balustrada etajului 1 al City Park Mall a căzut peste o femeie care se afla la parter.

city_-_accident_2.jpgLa un moment dat, Cristina Palău s-a trezit cu geamul în cap în timp ce se plimba prin City Park Mall cu bebeluşul de 9 luni şi soţ. Femeia a suferit un traumatism cranian închis şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

City Park Mall of Constanţa este deţinut de compania israeliană Neo City Group, al cărui reprezentant este fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Mall-ul din Constanţa are un trafic mediu de 20.000 de vizitatori pe zi, în timpul săptămânii, şi de 25.000 de vizitatori pe zi, în week-end. Proiectul are în prezent 30.000 mp închiriabili,1.000 de locuri de parcare şi găzduieşte 120 de magazine pe două niveluri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii