Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Paşte, la mare! (video)

ro

13 Apr, 2011 01:23 1971 Marime text
PASTE_pe_litoral_1.jpgMasã tradiţionalã de Paşte combinatã cu meniuri exotice, spectacole şi concursuri-surprizã şi excursii la lãcaşurile de cult din Dobrogea. Sunt câteva variante oferite de hotelierii de pe litoral celor care aleg malul mãrii pentru Învierea Domnului. În funcţie de numãrul de stele, tarifele variazã între 35 şi 55 de lei de persoanã pe noapte, cu mic dejun şi masa incluse în preţ.
Peste 30 de hoteluri de pe litoral deschid de Sãrbãtori pentru turiştii care vor alege marea în detrimentul muntelui sau pensiunilor agroturistice. Pachetele includ cele trei zile de Paşte, cu cazare, mic dejun şi cina din duminica de Paşte incluse în preţ. Spre exemplu, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia, o persoanã va plãti 56 de lei pe noapte într-o camerã cu douã paturi.
Bucãtarii din restaurantele hotelurilor vor trudi din greu pentru prepararea produselor pe care românul le serveşte în mod tradiţional de sãrbãtoarea Învierii Domnului.
Hotelierii de la mare au deja clienţi fideli, care vin în fiecare an de Paşte pe litoral. Ei sperã ca şi vremea sã ţinã cu turiştii şi spun cã sunt pregãtiţi pentru ca nimeni sã nu regrete vacanţa aleasã.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii