Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursuri, spectacole şi discuţii Săptămâna Şcoala altfel, la Grădiniţa 42 din Constanţa (galerie foto)

ro

08 Apr, 2013 00:00 6142 Marime text
Concursuri, excursii, plimbări şi de multe alte activităţi  au avut parte copii de la Grădiniţa nr. 42 în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fim mai buni”.

În cadrul programului „Să ştii mai multe, să fim mai buni”, copiii de la grupa mica „Piticii Veseli”, împreună cu educatoarele Violeta-Nicoleta Marian, Nicoleta Bugeanu, dar şi cu sprijinul părinţilor şi al directorului unităţii Aurelia Diaconu au desfăşurat diverse activităţi. Astfel, micuţii au participat la concursul sportiv cu tema „Să câştige cel mai bun”. De asemenea, în cadrul activităţii gospodăreşti „Boabe de grâu am plantat şi frumos noi ne-am jucat!”, copiii au plantat seminţe de grâu şi au învăţat să aibă grijă de ele. Pentru că copiilor le place să deseneze, aceştia au participat şi la concursul desenelor pe asfalt - „Cu creta am desenat şi frumos noi ne-am jucat!”. O altă activitate, de care micuţii din grupa „Piticii Veseli” au fost cuceriţi a fost - „Împreuna ne distram şi frumos ne comportam!” - activitate de socializare în care copiii au învăţat să interacţioneze cu cei din jur, cum să se comporte în cadrul unui loc de joacă.
În plus, copiii au vizionat spectacolul de teatru „Capra cu trei iezi” şi au participat la discuţia moderată de asistentul medical al unităţii Liliana Petrof. „Consider că obiectivele propuse în cadrul programului Să ştii mai multe, să fim mai buni au fost realizate. Copiii şi părinţii au fost încântaţi de noile cunoştinţe acumulate şi de activităţile desfăşurate, iar proiectul din săptămâna 1- 5 aprilie a avut un real succes pentru grupa mică Piticii Veseli”, a declarat educatoarea Violeta Marian.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii