Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune viceprimarul Florin Chelaru despre Centrul de Afaceri

ro

22 Jan, 2013 22:15 2665 Marime text
Navodari_Florin_Chelaru_03.jpgÎn câţiva ani, oraşul Năvodari va deveni un punct de atracţie turistică nu doar pentru români, ci şi pentru cetăţenii străini care ne vor vizita ţara. Viceprimarul Florin Chelaru a precizat că unul dintre proiectele ambiţioase ale administraţiei locale, şi anume Centrul de Afaceri, este tot mai aproape de realizare.

Navodari_1.jpg„Proiectul este viabil şi va fi publicat curând pe SEAP", a precizat acesta. Reamintim că valoarea proiectului Centru de afaceri se ridică la suma de 27.500.000 de lei şi va fi un important reper economic pentru judeţul Constanţa. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 4 - Sprijinirea mediului de afaceri regional şi local. Centrul de Afaceri va avea o suprafaţă de 6.822,60 mp şi va reprezenta un punct de referinţă în activitatea economică a oraşului şi a zonei puternic industrializate. În cadrul acestuia vor exista spaţii pentru birouri, spaţii administrative şi săli de conferinţă care vor folosi pentru schimburi comerciale, activităţi economice şi pentru stabilirea de raporturi de colaborare între societăţi.

navodari_4.jpgCentrul de Afaceri va fi amplasat în Tabăra de Copii Năvodari. În altă ordine de idei, viceprimarul Florin Chelaru a mai adăugat că la ora actuală se lucrează la bugetul pentru anul 2013. „În fiecare an am avut un buget mai mic decât în anul precedent. Dar dacă vom demara toate proiectele pe care le avem, sigur, bugetul pentru 2013 va fi mai mare", a subliniata viceprimarul, care a mai adăugat că „taxele şi impozitele locale rămân la nivelul celor de anul trecut".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii