Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune directorul RATC despre biletele printate pe verso

ro

19 Feb, 2014 00:00 1701 Marime text
Zilele trecute, mai mulţi constănţeni au reclamat că biletele RATC au fost tipărite pe verso. Adică atunci când pasagerul încerca să folosească biletul la un aparat de compostat, pe acesta nu se imprimau data şi ora călătoriei.
 
Directorul RATC Constanţa, Ovidiu Tănase, a recunoscut greşeala cu biletele buclucaşe. „Biletele sunt printate pe foi termice. Din greşeală, la tipografie foaia a fost pusă invers. Şi 160 de bilete au fost printate greşit. Din cauza acestor bilete, doi călători au fost amendaţi de controlori, care nu ştiau despre acestă greşeală. Cei doi constănţeni au fost despăgubiţi, ei primind înapoi banii pentru amendă”, ne-a explicat directorul general al RATC Constanţa, care nu a vrut să dezvăluie şi numele tipografiei care tipăreşte biletele regiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 01 Apr, 2014 20:25 dar lasa ca si celebrele controloare dornice de ciubucuri isi fac treaba abuziv in autobuze. Abia asteeapta sa gaseasca o mica neregula pentru a da o amenda mica, sau de fapt pentru a negocia plata vorbind foarte nepoliticos si fara lipsa de bun simt