Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce mai vinde fiscul constănţean? Oferta lunii iunie - spaţii comerciale şi terenuri intravilane

ro

18 Jun, 2012 01:00 2552 Marime text
fisc.jpgAdministraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa va organiza, la sfârşitul lunii iunie, o serie de licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor comerciale datoare către stat. Doritorii de chilipiruri vor putea cumpăra autoutilitare, apartamente, spaţii comerciale şi tractoare.

Administraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa organizează pe 20 iunie licitaţie pentru valorificarea mai multor bunuri care aparţin societăţii Vanghelis Factory SRL. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona trei terenuri intravilane (lot 5, lot 6 şi lot 7) a câte 543 mp fiecare, situate în localitatea Cumpăna. Preţul de pornire a licitaţiei pentru cele trei terenuri este de 26.156 de lei fiecare. Pe data de 27 iunie, fiscul constănţean va scoate le mezat bunurile imobile proprietate a debitorului SC Deltahoist.ro SRL.

fisc-dgfp.jpgPrintre bunurile care urmează să fie valorificate se numără: lanţuri de zale scurte, chingi circulare, chingi de ancorare, cleme de profil şi cleşti de tablă. Valoarea totală a acestora se ridică la suma de 43.851,66 lei. În aceeaşi zi, Administraţia Finanţelor Publice din municipiul Constanţa va organiză o altă licitaţie, în care vor fi valorificate bunurile societăţii debitoare Vepan SA. Participanţii la această licitaţie vor putea cumpăra un spaţiu comercial în suprafaţă utilă de 836,58 mp şi suprafaţă desfăşurată de 938 lei, situat în municipiul Constanţa, strada Griviţei, la parterul Complexului Griviţa. Preţul de evaluare a imobilului este de 1.547.625 lei (exclusiv TVA). Menţionăm că pentru acest imobil este organizează cea de a doua licitaţie. Pe data de 28 iunie, fiscul constănţean invită doritorii la o altă licitaţie, în care vor fi scoase la vânzare bunurile care aparţin societăţii Jecu Lunal Com SRL. Aşadar, participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona un spaţiu comercial în suprafaţă măsurată de 43,82 mp şi suprafaţa din acte de 48 mp, situat în municipiul Constanţa, pe strada Curcubeului nr. 16. Preţul de pornire a licitaţiei este de 139.400 de lei (exclusiv TVA). Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până în ziua precedentă licitaţiei, dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii