Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât se investeşte pentru bucătăria Căminului pentru persoane vârstnice?!

ro

20 Sep, 2010 02:42 1501 Marime text
caminul_de_batrani_18.jpgMunicipalitatea constănţeană a alocat peste 80.000 de lei fără TVA pentru a dota bucătăria Căminului pentru persoane vârstnice din Faleză Nord. În contract este inclusă, pe lângă furnizarea echipamentelor, şi montarea acestora.

Resursele financiare folosite pentru amenajarea bucătăriei căminului provin din Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa Prioritară 3 - Îmbunătăţirea Infrastructurii sociale Domeniul major de Intervenţie 3.2 Reabilitarea/Modernizarea/Dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale, dar şi din bugetul local şi bugetul de stat. Agenţii economici interesaţi îşi pot depune ofertele până pe 4 octombrie, ora 10.00, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi, de la ora 12.00. Societatea care va fi declarată câştigătoare va trebuie să furnizeze echipamentele în termen de 30 de zile de la data înscrisa în Ordinul de începere pentru livrarea şi montarea produselor, emis de beneficiar.

Aşa cum arată cerinţele caietului de sarcini, pentru punerea în aplicare a contractul este nevoie de dotări pentru bucătărie caldă - mese de lucru, de echipamente pentru spălarea veselei, pentru prepararea legumelor, a cărnii, a peştelui, de dulapuri pentru bucătăria rece, de masă de călcat pentru spălătorie, cărucior pentru rufe, dar şi de altele.

De precizat că prima etapă a reabilitării căminului pentru persoane vârstnice s-a încheiat anul trecut în decembrie, lucrările urmând a fi continuate şi în acest an. Societatea care s-a ocupat de aceste lucrări este nimeni alta decât SC BMG Bucovina Construct SRL, una dintre societăţile care a obţinut numeroase contracte de la Primărie, dar şi de la Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa pentru construcţie sau demolări ale diverselor obiective din municipiu şi din judeţ.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii