Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoservirea Marco Polo, depistata cu nereguli de inspectorii OPC

ro

14 Jun, 2010 04:03 2564 Marime text
În cursul zilei de sâmbătă, inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au demarat un control în staţiunea Mamaia. Acest control a vizat autoservirea Marco Polo, de la intrarea în Staţiunea Mamaia. Inspectorii OPC Constanţa au avut surpriza de a găsi şapte cutii de smântână care urmau să expire chiar în acea zi. Din păcate, neregulile nu se opresc însă aici. Inspectorii au găsit probleme şi la gramaj şi preţuri. Mai exact, pe lista de preţuri afişată pe vitrină, nu erau trecute nici gramajul preparatelor culinare şi nici preţul acestora. Mai mult decât atât, şi programul de funcţionare a autoservirii lipsea cu desăvârşire.

Inspectorul OPC Constanţa, Violeta Vasile, a declarat, la sfârşitul acestui control, că agentul economic nu va primi amendă, dar în schimb este aşteptat la sediul instituţiei pentru a lămuri neregulile găsite. În caz contrar, acesta se va alege cu o amendă usturătoare de câteva zeci de mii de lei.

Nici toneta de îngheţată din faţa autoservirii nu a rămas neverificată de către inspectorii OPC Constanţa. În urma controlului, inspectorii au depistat faptul că în lista de preţuri afişată nu era trecut gramajul corespunzător fiecărui produs în parte. Şi de această dată, agentul economic a primit în primă fază o mustrare verbală şi o invitaţie la sediul instituţiei. „Unde scrie preţul fiecărui sortiment de îngheţată, agentul economic este obligat să treacă şi gramajul corespunzător", a completat inspectorul Violeta Vasile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii