Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 26 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac la OIL Terminal

ro

14 Feb, 2011 01:47 3696 Marime text
atac la oil terminal 38663 314423
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • deci 14 Feb, 2011 19:02 ce sa faca asta ? la el 500000 de dolari e 30% din fondul de salarii . un analfabet , daca tot vreti sa faceti reportaje intrebati-l de studii domnilor jurnalisti pe wagner , intrebati-l de experienta de orice altceva dar lasati salariatii oil in pace . Ca nu a descoperit wagner nici mersul pe bicicleta si nici nu a construit el oil terminalul si nici nu se termina lumea cu el . asa ca gasiti-va subiecte adevarate si nu faceti campanie unui asemenea specimen .
  • alegeri anticipate la sindicat urgent 14 Feb, 2011 17:50 daca nu scapam de jegu ala care sta cuibarit la conducerea sindicacatului,si cativa trepadusi de pe langa el,nu vom iesi din impas niciodata.gheorghe aurel nu vrea in ruptu capului sa accepte sa iasa la pensie de buna voie,ca oricare altcineva in situatia lui, ca i-a sosit ceasul biologic si vremea de pensionat, si se agata disperat de ultima parghie, asa zisa protectie sindicala,si asmute lumea, manipuleaza masele,sub tutela sindicacatului,impotriva conducerii, pt a provoca haos si a intarzia scoaterea acestui golan abject la pensie.sa ne intelegem: gheorghe aurel e una, sindicatul e alta, sindicatul suntem noi toti,a nu se mai face confuzie.
  • wagnarel 14 Feb, 2011 17:40 mai nea wagner ce simplu e sa vrei sa ti umpli sacul cu bani pe spinarea altuia, spui ca vrei sa faci agenturare si legare-dezlegare nave, bun pana aici, toate bune si frumoase, matale vrei sa prestezi un serviciu dar cu cine il faci???? ai oameni pentru serviciul asta, oamenii pe care i ai sunt angajati pe posturile astea ???? probabil ca tu vrei sa i folosesti pe toti la altceva, omeneste vorbind tu daca te ai amgaja iti convine sa ti gaseasca un dobitoc ca tine alte indatoriri?.... care pana la urma nu ma privesc pe mine ceea ce vrei tu sa faci, vrei leg-dez angajeaza oameni ptr asa ceva asa ca lasa ne dracu in pace
  • MITICA 14 Feb, 2011 16:25 Directorul acestei companii fabuleaza grav si incalca legi. Este foarte normal ca anagajatul sa poata refuza sa semneze alte atributiuni adaugate in fisa postului de munca deoarece acel angajat cand a dat concurs pe postul respectiv nu s-a gandit ca din sofer poate sa il schimbe in gunoier (un simplu exemplu). Nu stie Wagner ca asta inseamna descalificare ? Atata timp cat adaugi servicii noi trebuie sa ai si personal sau sau sa platesti in plus pentru o munca adiacenta sau Wagner vrea sa bage bani in buzunar ?