Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alergare de 1 Decembrie (video)

ro

27 Nov, 2010 02:13 2745 Marime text

CROSUL_1_DECEMBRIE_3.jpgCrosul 1 decembrie, organizat de liceul Internaţional de Informatică a ajuns la cea de a 11 ediţie. La competiţie sunt aşteptaţi să participe peste 1000 de elevi din oraş dar şi din judeţ. Startul se va da din parcul prefecturii iar câştigătorii vor primi drept premiu o excursie în Turcia.

CROSUL_1_DECEMBRIE_1..jpgCum deja ne-am obişnuit ziua naţională a României va fi sărbătorită de elevi constănţeni printr-un cros. Acesta a ajuns deja la cea de a 11 ediţie şi este organizat de către Liceul Internaţional de Informatică, Prefectura Constanţa,autorităţile locale, Direcţia pentru Sport şi Tineret, Jandarmerie şi Poliţia Rutieră. La acest cros sunt aşteptaţi să participe 1000 de elevi din şcolile din oraşul Constanţa dar şi din Judeţ. Aceştia vor concura îmbrăcaţi în tricouri în culorile naţionale,oferite de catre organizatori.

Câştigătorii crosului dar şi cei ai concursului de matematică Lumina Math vor merge întro excursie în Turcia. Concursul Lumina Math se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână iar numărul de participanţi depăşeste 43 de mii la nivel naţional.

Startul la cros va fi dat pe data de 1 decembrie din parcul Prefecturii iar traseul va urma strada Traian, Bulevardul Tomis, Bulevardul Ferdinand,strada Mircea, Bulevardul Mamaia, şi Bulevardul Tomis până în faţa liceului Internaţional.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii