Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Kaufland. Cum s-a întâmplat

ro

07 Aug, 2021 06:31 3992 Marime text
 
  • „În data de 02.08.2021, la ora 06:20, la SC Kaufland România a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de internet a ITM Constanța.
 
Lucrătorul comercial V. Ardeleanu, „în timpul deplasării a alunecat, și a căzut, și ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, se mai precizează în postarea la care facem referire.
 
Accidentul este în curs de cercetare de o comisie numita de SC KAUFLAND ROMANIA SCS, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a).

După finalizarea cercetării dosarul întocmit de comisia numită de angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată ca nu a fost întocmit corespunzator, va dispune, în scris, măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, dupa caz.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii