Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:45 19 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NewsHUB - Ştiri Naţionale, aplicaţie de ştiri pentru telefoane mobile ZIUA de Constanţa te informează rapid cu ajutorul aplicaţiei de ştiri online News HUB

ro

24 Mar, 2015 00:00 1889 Marime text
Când vine vorba de evenimente sau de ştiri importante, toată lumea vrea să aibă informaţii la zi. Site-urile interesante sunt la tot pasul, dar parcă e greu să le urmăreşti mereu pe cele preferate. Bineînţeles, îţi poţi face o colecţie de bookmark-uri. Doar că această metodă este tot mai anevoioasă, mai ales dacă preferăm smartphone-ul sau tableta pentru navigarea pe Internet.

În primul rând, tu faci toată treaba, iar lucrurile se complică atunci când ai multe site-uri favorite salvate în lista de bookmark-uri. În plus, pierzi ştiri şi informaţii importante dacă nu le verifici tot timpul. Din fericire, există o soluţie comodă. Aşa că, dacă eşti pe telefon sau tabletă, instalează aplicaţia NewsHUB - Ştiri Naţionale, şi vei avea acces în timp real la ultimele ştiri din ţară sau la ştiri externe.

Ce este şi ce face News HUB România

NewsHUB - Ştiri Naţionale este o aplicaţie lansată de echipa Elcor Consultant care poate fi instalată pe orice dispozitiv mobil cu conexiune la Internet - smartphone, tabletă, iPad - cu sistem Android, din Google Play.
NewsHUB - Ştiri Naţionale este singura aplicaţie care oferă posibilitatea selectării şi afişării ştirilor din fiecare judeţ şi, pe lângă listarea celor mai bine informate portaluri de ştiri online din fiecare judeţ din România, pune la dispoziţie şi ştiri externe, politică, sport, ştiri mondene sau horoscop.
Există şi opţiunea „Trimite o ştire“, care ne permite să transmitem o informaţie importantă sau să împărtăşim o ştire de interes pentru oraşul nostru sau de interes general.

Pentru judeţul Constanţa, sunt preluate ştirile publicate de cotidianul ZIUA de Constanţa, de la ştirile calde şi evenimente în Constanţa, sport, economie şi politică, interviuri şi fotoreportaje sau anchete, până la informaţii despre vreme, mondenităţi, reţete, sănătate sau divertisment.

Ti-a placut articolul?

Comentarii