Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:56 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 42

ro

19 Oct, 2015 00:00 790 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2221 din data de 17 martie 2008.

Reţeta Zaheu

De sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a început un nou capitol. A fost prima zi de muncă a comisarului-şef Traian Aurelian Zaheu, care l-a înlocuit pe Bârgoz. Noul comandant al IPJ are nume biblic, după cel al Sfântului Apostol Zaheu, prăznuit de ortodocşi pe 20 aprilie.

Citeşte mai departe!

Orăşelul lacustru poate distruge Siutghiolul

Decanul Facultăţii de Construcţii, Virgil Breabăn, avertizează că modul în care se va naşte Orăşelul lacustru poate „omorî“ lacul Siutghiol. Documentaţia depusă pentru aprobarea PUD-ului la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa a fost elaborată de firma AS Orimex New din Constanţa, prin expertul Traian Petrescu.

Citeşte mai departe!

Pricopie îl va înfrunta pe Mazăre

Ieri, în cadrul şedinţei de lucru a Organizaţiei Judeţene a Uniunii Populare Social Democrate, au fost prezentaţi candidatul pentru Primăria Constanţa şi o serie de 24 de pretendenţi pentru funcţiile de primar în judeţ.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii