Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectiva aniversară. Episodul 26

ro

30 Sep, 2015 00:00 1272 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1544 din data de 13 decembrie 2005.

Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, urmăriţi penal de procurorii DNA

Radu Mazăre a declarat că, la o zi după ce a anunţat că va acţiona în instanţă Guvernul României, DNA şi pe procurorii şi poliţiştii care instrumentează aceste dosare, a primit din partea DNA o citaţie pentru data de 20 decembrie. Primarul susţine că nu este speriat de reacţia DNA şi a spus că se va prezenta la Parchet, pentru a-i fi aduse la cunoştinţă acuzaţiile formulate de procurorii Departamentului Naţional Anticorupţie.
Citeşte mai departe!

Laurenţiu Mironescu susţine că Mihai Petre nu are nicio legătură cu intrarea sa în partid

Stelian Duţu şi Laurenţiu Mironescu ştiu două adevăruri diferite despre intrarea acestuia din urmă în Partidul Democrat. Deşi subiectul a devenit deja plictisitor, fiecare dintre cei doi îşi menţine afirmaţia. Mai mult decât atât, Mironescu îl înfruntă pe Duţu cu propriile arme.
Citeşte mai departe!

Locuinţele ANL au ajuns la cine trebuie

Aleşii municipali s-au întrunit, ieri, în ultima şedinţă de Consiliul Local. În premieră, au fost introduse trei tipuri de cartonaşe de vot, care să uşureze astfel munca aleşilor şi să-i dezmorţească pe unii dintre ei din lentoarea caracteristică şedinţelor. Pe ordinea de zi au fost înscrise 93 de proiecte de hotărâre, iar pe cea suplimentară, doar un punct, prin care s-a aprobat transmiterea în folosinţa Agenţiei Antidrog spaţiul din strada Mimozelor nr. 4.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii