Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 24

ro

28 Sep, 2015 00:00 1351 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 1410 din data de 8 iulie 2005.

Baza de date a finanţelor constănţene ar putea fi în posesia unor hoţi de apartamente 

Ofiţerii de la IPJ au intrat în alertă în urmă declanşării investigaţiilor reporterilor noştri cu privire la dispariţia serverelor Serviciului Public de Impozite, Taxe şi alte venituri ale bugetului local * Şapte servere au fost duse în urma unor aprobări date de Virginia Ştefănică, director executiv al SPIT, pentru modificări ale softului la sediul societăţii de apartament Real Data Group.
Citeşte mai departe!

Preot paroh, acuzat de enoriaşi că bea prea mult

Reporterii cotidianului ZIUA de Constanţa au fost sesizaţi în urmă cu câteva zile de câţiva locuitori ai municipiului Medgidia referitor la comportamentul nu tocmai cuviincios al preotului paroh. Făcând o cercetare la faţa locului, reporterii noştri au stat de vorbă cu mai multe persoane, care nu au infirmat informaţiile noastre.
Citeşte mai departe!

Jaf la furajere în herghelia de la Mangalia 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost surprins în urmă cu două zile de efective ale Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei, în timp ce încerca să sustragă din incinta hergheliei de la Mangalia produse furajere.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii