Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 9

ro

10 Sep, 2015 00:00 1401 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs. cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentam astăzi trei materiale din ediţia nr. 699 din data de 14 martie 2003.

Armaghedonul politicienilor

Pe e-mail-ul redacţiei noastre a apărut, ieri, o aşa-zisă „Listă neagră a Partidului Social Democrat“, propusă de „tandemul Năstase-Guşă“. Aceasta conţine numele anumitor parlamentari care nu vor mai fi trecuţi pe listele viitoarelor alegeri.

Citeşte mai departe!

Tomograful nu încape pe uşă

Printr-un program iniţiat de Ministerul Sănătăţii şi Familiei, în decursul anului trecut, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a fost dotat cu un computer tomograf ultraperformant. Numai că s-a ivit o problemă pe care directorul interimar Florea Voinea speră să o rezolve cat mai repede cu putinţă.
 
Citeşte mai departe!

Fraudă de miliarde cu tone de motorină

Administratorul firmei Sabina Oil Serv este cercetat de poliţiştii de la Inspectoratul pentru Transporturi pentru un prejudiciu de peste un miliard de lei. În urma unor acţiuni pentru verificarea modului de aprovizionare cu combustibil a navelor din Portul Constanţa, poliţiştii Serviciului Economico-Financiar al IPT Constanţa au declarat că acesta a vândut aproape 250 tone de motorină.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii