Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 8

ro

09 Sep, 2015 00:00 1481 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.
Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentam astăzi trei materiale din ediţia nr. 710 din data de 27 martie 2003.

Bibliotecă unicat dispărută

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi a deţinut Staţiunea biologică marină de la Agigea. În anul 1970, ea a fost preluată de IRCM şi abandonată în 1975. Atunci când, în anul 1990, staţiunea a revenit universităţii din Iaşi, stăpânii de drept nu au mai găsit biblioteca, 12.000 de volume de specialitate.
Citeşte mai departe!

Casă de Cultură pentru studenţii din Constanţa

Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Ecaterina Andronescu, a propus prefectului Constanţei, Gheorghe Martin, să aibă în vedere înfiinţarea unei Case de Cultură în care să se întâlnească studenţii de la universităţile de stat şi particulare, precum si cadrele didactice.
Citeşte mai departe!

O nouă staţiune între Techirghiol şi Eforie Nord

În ultima şedinţă de Consiliu Local al oraşului Techirghiol, a fost votat un amplu proiect de construcţie. Între localităţile Techirghiol şi Eforie Nord, pe o suprafaţă de 22 de hectare, urmează să se construiască o mică staţiune, un nou Techirghiol, aşa cum l-a numit primarul Nicolae Petre.
Citeşte mai departe!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii