Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:00 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 1

ro

01 Sep, 2015 00:00 740 Marime text
Pe 20 noiembrie, cotidianul ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de la apariţia pe piaţa media. Un moment potrivit pentru a lansa o retrospectivă aniversară în cadrul căreia, de la 1 septembrie şi până pe 31 decembrie, vom publica articole reprezentative pentru realitatea ultimilor 15 ani, aşa cum au descris-o redactorii noştri de la primele numere ale cotidianului şi până în prezent.
 
În selecţia articolelor pe care vă invităm să le (re)citiţi, am căutat să fim obiectivi. Sperăm că am reuşit. Ar fi fost ideal să vi le prezentăm pe toate. Atunci, misiunea pe care ne-am asumat-o ar fi fost îndeplinită fără greşeală.
 
Să revenim. Pe 20 noiembrie, împlinim 15 ani. Mulţumim celor care au fost, în tot acest timp, lângă noi. Cu noi.
Mai trebuie spus ceva: nu puteam ajunge în acest punct fără voi, cititorii noştri. Pentru care au scris redactorii ZIUA de Constanţa.
 
Începem retrospectiva prezentând trei materiale din ediţia nr. 80 din 28 februarie 2001.

Un conducător de şalupă de la Atlas Pilot şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului, în Portul Constanţa
Tragedie în dana 10

Dumitru Panait lucra de aproape 30 de ani pe nave din flota românească. El era căsătorit şi avea un copil. Încă nu se ştie cum a căzut în apă şi s-a înecat.
Citeşte mai departe

Numiri în funcţii la Tribunalul Constanţa

În ediţia de ieri, cotidianul nostru vă făcea cunoscut faptul că la Tribunalul Constanţa s-a declanşat „cutremurul scaunelor“.
Citeşte mai departe…

Teroare la Inspectoratul Navigaţiei Civile

Serviciile de specialitate din cadrul Căpităniei Constanţa au ajuns să fie conduse de persoane a căror pregătire nu se ridică la cerinţele postului. Subordonaţii se simt terorizaţi de umbra lui Grigorescu.
Citeşte mai departe…

Ti-a placut articolul?

Comentarii