Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:32 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 86

ro

09 Dec, 2015 00:00 815 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3439 din data de 31 octombrie 2012:

Top 500 Forbes - Unde i-au dus afacerile pe bogătaşii Constanţei

Ca de fiecare dată în ultimul an, pe locul I printre bogătaşii dobrogeni se află Gabriel Valentin Comănescu, patronul Grup Servicii Petroliere. Cu o avere estimată de cei de la Forbes la 480-500 de milioane de euro, Comănescu ocupă locul 6 în clasamentul celor mai bogaţi români. La cei 45 de ani ai săi, constănţeanul şi-a făcut averea din shipping.

Citeşte mai departe!

Poveşti care te înfioară! Legendele locurilor bântuite din Constanţa 

Mai multe locuri din Constanţa şi-au câştigat un renume ce îţi dă fiori. În jurul lor s-au ţesut poveşti cu strigoi. Unii le dau crezare, alţii se închină şi vorbesc şoptit despre ele. Arhitectul constănţean Radu Ştefan Cornescu a descoperit mai multe astfel de case bântuite ca urmare a pasiunii sale de a fotografia case vechi, construite în perioada interbelică sau chiar mai vechi.

Citeşte mai departe!

Ce tineri şi frumoşi sunt! Miss Constanţa 2012 este iubita unui fotbalist de la Farul 

Maria Iacob şi Eddy Simon Năstase alcătuiesc o pereche desprinsă parcă din basme. Ea defilează plină de graţie pe podiumul prezentărilor de modă, ca o prinţesă. El joacă precum un prinţ în apărarea echipei constănţene.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii