Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:50 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 72

ro

23 Nov, 2015 00:00 576 Marime textPe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr.  3059 din data de 5 aprilie 2011.

„Cade! Dă-te, bă, că cade!!!“ Peste tot în Constanţa se prăbuşeşte ceva  

Auzim mereu: „Am zece ani de mandat şi nimeni nu mă învaţă cum şi ce să fac“, dar nu vedem decât tragicele urmări. Străzile Constanţei se surpă, malurile la fel, iar mândriile de altă dată, clădirile elegante şi înmiresmate de istorie ale Peninsulei, stau să cadă. Nepăsare, neştiinţă sau doar alte interese? Autorităţile locale se trezesc din adormire numai atunci când se întâmplă o tragedie. Iar noi, cei care păşim zilnic pe străzile oraşului, am învăţat, ca un mecanism de autoapărare, să nu mai vedem ruinele.

Citeşte mai departe!

Preferaţii Primăriei lui Mazăre - Arsene şi Toma de la Kalinia, muşterii la retrocedări 

Găsim semnătura lui Felix Arsene şi parafa Kaliniei în cazuri precum teleschiul nautic, orăşelul lacustru, reactualizarea PUZ-ului Satului de Vacanţă, reamenajarea Cazinoului din Mamaia sau parcările supraetajate. Firma Kalinia Proiect este cunoscută mai ales datorită nenumăratelor proiecte pe care le-a întocmit pentru municipalitate.

Citeşte mai departe!

Dosar cu „vâlvă“ la instanţă - Divorţ cu soţii Strutinsky şi Primăria Constanţa

Proces mare la Judecătoria Constanţa. Soţii Strutinsky îşi fac mâine debutul în instanţă, la divorţ. Mâine, completul C3 al Judecătoriei Constanţa, prezidat de judecătoarea Loredana Violeta Motoc, va analiza divorţul soţilor Strutinsky, în acţiunea intentată de Adriana soţului său, patronul de presă Sorin Gabriel Strutinsky.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii