Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:41 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 70

ro

20 Nov, 2015 00:00 690 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3013 din data de 31 ianuarie 2011.

„Rechinii imobiliari sunt protejaţi de administraţiile locale“. Lupta pentru Mamaia

„Litoralul nu este al Constanţei, ci al României. Nu putem să lăsăm la bunul plac al unui primar ce se întâmplă într-o staţiune“. Forumul Naţional de Turism a încins spiritele, mai ales printr-o înfruntare între ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, şi viceprimarul Decebal Făgădău, venit la eveniment ca sol al primarului Radu Mazăre.

Citeşte mai departe!

Ei sunt tinerii conduşi spre moarte de un şofer imprudent

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şase au fost rănite după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un grav accident rutier. Tragedia a avut loc sâmbătă seara pe drumul ce leagă localitatea Valu lui Traian de municipiul Constanţa, din cauza unui şofer care nu poseda permis de conducere. Unul dintre supravieţuitorii accidentului este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa.

Citeşte mai departe!

Fostul şef al Finanţelor Publice Murfatlar, blindat cu detectivi particulari

Fostul şef al Administraţiei Finanţelor Publice din Murfatlar, Vasile Zaborilă, s-a apucat de afaceri. Mai exact, Zaborilă şi-a deschis, împreună cu Vasile Mitocaru, SC Soi & Investigaţii Private SRL Murfatlar, având ca obiect de activitate „activităţi de investigaţii - detectivi particulari“.
 
Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, numărul 308/28.I.2011, arată că, în baza cererii numărul 549 din data de 5.01.2011 şi a actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii şi înregistrarea societăţii comerciale cu următoarele date: fondatori - Vasile Mitocaru şi Vasile Zaborilă.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii