Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ei sunt tinerii conduşi spre moarte de un şofer imprudent

ro

31 Jan, 2011 02:03 5179 Marime text
cap_7.jpgDouă persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şase au fost rănite după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un grav accident rutier. Tragedia a avut loc sâmbătă seara pe drumul ce leagă localitatea Valu lui Traian de municipiul Constanţa, din cauza unui şofer care nu poseda permis de conducere. Unul dintre supravieţuitorii accidentului este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Constanţa.

accident.jpgÎn urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că Dumitru Sorin Felciuc, în vârstă de 26 de ani, din Constanţa, deşi nu poseda permis de conducere, a pilotat, în urmă cu două nopţi, un automobil marca BMW, cu numere de înmatriculare de Bulgaria, dinspre Valu lui Traian către municipiul Constanţa. În maşină condusă de şoferul fără permis se mai aflau Gabriel Adrian Costea, de 18 ani, şi cele două surori ale acestuia, Ramona şi Mariana, toţi din Constanţa. În momentul în care a ajuns în dreptul reprezentanţei Dacia, Dumitru Sorin Felciuc a pierdut controlul maşinii şi a pătruns pe sensul opus de mers, accidentând astfel un microbuz. Ulterior acestui impact, BMW-ul a fost proiectat într-o Skoda condusă de Cristian Gavrizescu, de 20 de ani, din Bucureşti. În acest automobil se mai aflau Ionuţ Gurău, Eduard Băncilă, ambii de 18 ani, cu domiciliul în Bucureşti, şi Alina Bucur din municipiul Medgidia. Pentru Dumitru Sorin Felciuc şi Gabriel Adrian Costea medicii Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Constanţa nu au mai putut face nimic. Trupurile celor doi au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropsiei. La locul accidentul şi-au făcut apariţia şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, care au asigurat măsuri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor.

Şoferul era băut?!

La rândul lor, reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au declarat că în urma accidentului rutier de sâmbătă seară, mai multe victime au fost duse la spital, cu traumatisme şi fracturi. „O victimă este internată la Secţia de Terapie Intensivă, restul fiind duse în Ortopedie, Chirurgie şi Neurochirurgie", au mai precizat oficialii Spitalului Judeţean Constanţa. De menţionat că Dumitru Sorin Felciuc ar fi consumat băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum, însă acest aspect va fi lămurit de medicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Constanţa. Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere au mai spus că au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele care au dus la producerea tragediei rutiere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lorry 14 Feb, 2011 00:02 Din pacate...Alina a murit :( e de neinteles...Odihneste-te in pace,toti suntem alaturi de tine cu gandul si cu sufletul/
  • bunica 04 Feb, 2011 21:59 Alina te iubim si ne rugam la Maica Domnului sa faca o minune si pentru tine.Alina, lupta asa cum a luptat si bunica ta pentru tine.
  • c 31 Jan, 2011 21:23 alina fi tare,lupta pentru viatza ta,esti puternica trebe sa invingi
  • MY MUIANOS SA 31 Jan, 2011 08:05 TOATE JAVRELE CACACIOASE SE URCA IN BMW-URI CIORDITE DIN BULGARIA...TOTI BETIVANII TREBUIESC OPRITI SI DUSI LA PUSCARIE..