Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:46 14 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 66

ro

16 Nov, 2015 00:00 886 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2908 din data de 20 august 2010.

Căpăţână - „Preşedintele CJC întocmeşte lista cu şefii de secţie“

Ultima bombă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa este schimbarea de pe funcţie a unor şefi de secţie şi înlocuirea lor cu unii noi.
Dar, aşa cum se întâmplă pe la noi, toate-s vechi şi nouă toate, iar unele cadre medicale care au primit funcţia de conducere pentru vreuna dintre secţii nu au făcut decât să se reîntoarcă într-un fotoliu mai vechi. Sau, în cazul altora, să acopere nişte scandaluri. La partea cu cearta se încadrează perfect dr. Marta Ermionia Budu, cea care a primit conducerea Secţiei de Chirurgie cardiovasculară.
Citeşte mai departe!

Parcare nouă pentru Spitalul Judeţean 

Agitaţie mare în curtea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU)Constanţa. Ieri, mai mulţi muncitori din cadrul Confort Urban puteau fi observaţi în curtea unităţii sanitare scoţând pomii din apropierea spitalului. Lucrătorii pregătesc parcarea Spitalului Judeţean, care va avea peste 200 de locuri destinate automobilelor. Oficialii unităţii sanitare spun că terenul din spatele spitalului a fost cedat Primăriei Constanţa de Consiliul Judeţean. 
Citeşte mai departe!

Le prieşte aerul de Constanţa. Familia Ionescu, între afacerile cu eoliene şi puii de carne 

Controversata familie Ionescu, care învârte pe degete afacerile cu eoliene în judeţul Constanţa, are şi alte preocupări în afară de a scoate bani din briza dobrogeană. Se pare că aerul de Constanţa le prieşte de minune soţilor Valentin Gheorghe Ionescu şi Alina Gabriela Ionescu care, pe lângă „fermele“ de eoliene, mai văd şi de nişte ferme de păsări.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii