Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:52 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 63

ro

12 Nov, 2015 00:00 495 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2655 din data de 8 iunie 2010.

Interviu cu procurorul-şef Laurenţiu Bratosin, şeful DIICOT Constanţa - Cine ne ascultă telefoanele, de ce şi cum

Procurorul-şef Laurenţiu Bratosin: „Nicio instituţie dintre cele chemate prin lege într-o anchetă penală nu poate să-şi permită să facă interceptări în alte condiţii decât cele prevăzute de lege“
 
Trăind în ţara celor şapte servicii secrete, românii în general şi constănţenii în special, indiferent de categoria socială din care fac parte sau de statutul lor, au impresia că sunt ascultaţi non-stop. Aşa-zisa isterie a spionilor a ajuns atât de departe încât, fără distincţie, cuvinte de alint, aventuri sau apucături sexuale mai puţin obişnuite ale vorbitorilor - toate constituie, în opinia cetăţenilor, subiecte de maxim interes pentru serviciile secrete.

Citeşte mai departe!

Disperarea lui Banias

Chiar dacă invocă încălcări statutare în ceea ce priveşte Consiliul de Coordonare Local desfăşurat sâmbătă, în cadrul căruia Maria Stavrositu a fost desemnată noul preşedinte al organizaţiei municipale, atitudinea vehementă a liderului de la judeţ de a contesta rezultatul alegerilor ridică totuşi unele semne de întrebare.

Citeşte mai departe!

Cum contrazic angajaţii de la Pomacost vorbele lui Mazăre

După ce, în urmă cu câteva zile, la o emisiune la TV Neptun, primarul Radu Mazăre susţinea că nu se va mai planta nicio floare ori plantă în municipiu, ieri, angajaţii de la spaţii verzi i-au contrazis spusele. În cursul după-amiezii, mai mulţi angajaţi de la Pomacost plantau cu mult spor, pe spaţiul pe care a fost hotelul Continental, în zona intersecţiei bulevardelor Tomis şi Ferdinand, panseluţe şi floricele de tot felul.

Citeşte mai departe

Ti-a placut articolul?

Comentarii