Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum contrazic angajatii de la Pomacost vorbele lui Mazare (galerie foto)

ro

08 Jun, 2010 02:50 2481 Marime text
flori.jpgDupă ce în urmă cu câteva zile, la o emisiune la TV Neptun, primarul Radu Mazăre susţinea că nu se va mai planta nicio floare ori plantă în municipiu, ieri, angajaţii de la spaţii verzi i-au contrazis spusele.

În cursul după-amiezii, mai mulţi angajaţi de la Pomacost plantau cu mult spor, pe spaţiul pe care a fost Hotelul Continental, în zona intersecţiei bulevardelor Tomis şi Ferdinand, panseluţe şi floricele de tot felul. Lângă muncitori, o cisternă cu apă de la firmă. Angajaţii păreau că-şi văd de treabă şi că au ordine precise în ceea ce priveşte sarcinile pe care le au de îndeplinit până la sfârşitul zilei de muncă. Peisajul cu muncitorii plantând flori nu ar fi părut unul deosebit în alte condiţii economice. După ce la ultima şedinţă de Consiliu Local, primarul a declarat că anulează toate licitaţiile care vizau achiziţionarea de material dendrologic, flori şi tot ceea ce înseamnă materiale pentru înfrumuseţarea oraşului, acesta a reiterat ideea şi într-o emisiune la TV Neptun.

Exemplul de activitate a celor de la Pomacost nu face decât să aprobe în continuare faptul că în ciuda celor anunţate de edil, lucrurile merg la fel de bine, cel puţin în ceea ce priveşte munca de înfrumuseţare a oraşului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii