Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:44 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 54

ro

02 Nov, 2015 00:00 608 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dumneavoastră, cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr.  2551 din data de 23 aprilie 2009:

Active Watch. „Voronin de Constanţa cenzurează presa“

Agenţia de Monitorizare a Presei Active Watch a adresat liderilor PSD şi PD-L un protest în care explică şi cere sancţionarea modului în care ZIUA de Constanţa a fost interzisă în chioşcurile Conpress Group, firmă ce îl are printre acţionari pe Radu Mazăre.
Active Watch a înţeles în acest fel semnalul de alarmă pe care îl trage ZIUA de Constanţa cu privire la felul în care libertatea presei este încălcată în Constanţa condusă de Radu Mazăre.
Citeşte mai departe!

Marcel Lică, reţinut pentru 24 de ore

Vicepreşedintele autosuspendat al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, a fost reţinut, miercuri după-amiază, pentru 24 de ore. Acesta a fost chemat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Piteşti, pentru audieri, în scandalul în care sunt arestaţi patronul FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin.

Citeşte mai departe!

Peste ce-a dat actorul Mihai Mălaimare prin Constanţa

În mini-vacanţa de Paşti, actorul şi politicianul din Botoşani a preferat să fie turist pe litoralul autohton, alături de familia sa.
„Mi-a făcut plăcere să revăd Tomisul, să reîntâlnesc imagini pe care le păstram în minte încă de pe vremea când făcusem prima mea „iubire“ cu Marea.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii