Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion (USR) critică decizia ministrului Justiţiei

ro

29 Dec, 2018 00:00 2003 Marime text
Deputatul USR de Constanţa Stelian Ion critică decizia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, care a anunţat că îi va trimite preşedintelui cererea de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr şi nominalizarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef al DNA.
 
„Până şi în aceste zile din an, când ar trebui să ne găsim liniştea, să ne vedem de familie, de prieteni şi să ne amintim de cei mai puţin norocoşi decât noi, trebuie să stăm cu ochii pe cei de la PSD-ALDE, aşa cum facem neîntrerupt de doi ani încoace. Ce Crăciun, ce emoţie a sărbătorilor? Îi vedem cum emit pe unde apucă mesaje pioase, dar singurele momente de referinţă pentru ei par să fie zilele în care mai pun o piedică justiţiei şi îşi mai scot câte un tovarăş din puşcărie. Dacă ar fi după ei, ne-am trezi pe 30 decembrie că au proclamat Republica Populară Română a Tâlharilor. Cel mai neobosit în pare ministrul Tudorel Toader. Şi-a luat avânt şi ne-a anunţat încă o dată că îi va trimite preşedintelui cererea de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr şi nominalizarea Adinei Florea în funcţia de procuror-şef al DNA.
 
Nu contează pentru Toader Tudorel că actul în baza căruia solicită revocarea procurorului general este o mizerie, aşa cum reiese din avizul negativ al secţiei pentru procurori din cadrul CSM şi nici că această „ievaluare“ face obiectul unui dosar aflat pe rolul instanţei de contencios administrativ. Contează doar să-şi ducă la îndeplinire sarcina primită de la stăpânii săi. Despre recomandările Comisiei Europene în cadrul MCV nu mai vorbesc. Pentru Toader Tudorel, se pare că europenii sunt oamenii răi care vor să distrugă România, iar prietenii adevăraţi vin de la Răsărit. Ce nu ştie el este că aceste vremuri vor fi de scurtă durată”, a scris parlamentarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii