Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:21 21 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Mihu, înlocuitorul lui Cristian Darie Echipa lui Baltă se ocupă de bugetul PSD Constanţa

ro

02 Nov, 2015 00:00 3020 Marime text


Postul de trezorier nu a dispărut din organigrama PSD Constanţa, însă de veniturile social-democraţilor de la malul mării se vor îngriji mai mulţi. Potrivit preşedintelui Felix Stroe, gestionarea bugetului organizaţiei judeţene PSD Constanţa a revenit, de ceva timp, în atribuţiile unei echipe. Conform prevederilor noului Statut al PSD, aprobat la Congresul extraordinar al partidului, s-a înfiinţat un Comitet financiar judeţean. „Această structură este alcătuită din şapte persoane şi este condusă de vicepreşedintele Tudor Baltă (n.r. fostul candidat PSD la Primăria Constanţa în anul 2000). De problema finanţelor filialei judeţene PSD Constanţa se va ocupa, exclusiv, Comitetul financiar judeţean şi Comisia de control financiar judeţean. Nu se va mai ocupa o persoană”, a menţionat preşedintele organizaţiei judeţene PSD Constanţa, Felix Stroe.

Cine este noul trezorier al PSD Constanţa

Pentru o lungă perioadă, Cristian Darie a fost trezorierul organizaţiei judeţene PSD Constanţa. Acum, este simplu membru de partid, el renunţând inclusiv la funcţia de vicepreşedinte. Postul de vice a revenit celui reîntors, după 11 ani, din exil, Gheorghe Donţu. Pentru că filiala trebuia să aibă şi un trezorier, postul i-a fost încredinţat lui Ştefan Mihu, fost director al Administraţiei Finanţelor Publice Constanţa, cel ce a fost implicat în dosarul rambursărilor ilegale de TVA din vara anului 2003.

Citeşte şi
Directorul Ştefan Mihu, „pus la zid“ de o fostă angajată
Ulterior, actualul trezorier al PSD Constanţa, Ştefan Mihu, a intrat în afaceri şi chiar în elita contabililor constănţeni, potrivit site-ului Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România - filiala Constanţa. Mai exact, după alegerile din 28 februarie 2014, activitatea filialei tomitane este coordonată de un Consiliu al cărui preşedinte este chiar Ştefan Mihu. Totodată, acesta figurează atât ca preşedinte al Comisiei de arbitraj a CECCAR Constanţa pentru soluţionarea litigiilor patrimoniale ivite în raporturile contractuale dintre membrii, cât şi ca preşedinte al Comisiei de apel care are ca scop apărarea prestigiului şi independenţei profesionale ale membrilor filialei, în raporturile cu autorităţile publice, organisme specializate, precum şi cu alte persoane juridice şi fizice din ţară şi din străinătate.
De asemenea, în februarie 2011, acelaşi Ştefan Mihu era desemnat administrator special al clubului FC Farul, iar acum este unul dintre membrii asociaţi de onoare ai clubului.

Citeste şi
Finanţistul Ştefan Mihu a intrat în afaceri

Ti-a placut articolul?

Comentarii