Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sponte, tata si fiu, sefi la Cadastru si SAPARD

ro

01 Apr, 2009 01:58 5408 Marime text
colaj_sus_stinga.jpgDupă ce, ieri, Learciu era prezentat ca fiind viitorul director al Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, se pare că lucrurile au căpătat alte orientări. La bursa zvonurilor circulă ideea că Stere Sponte va fi cel care se pare că va ocupa acest fotoliu.

Stere Sponte a declarat că nu are nicio informaţie în acest sens şi că nici nu a primit vreo numire. „Nu ştiu nimic. Iniţial s-a discutat despre mine să fiu susţinut pentru şefia acestei instituţii, dar ulterior a fost nominalizat Daniel Learciu", a menţionat acesta. Şi despre fiul său, Adrian Sponte, cel susţinut de PD-L la conducerea filialei Regionale a SAPARD, sunt zvonuri că, în cele din urmă, va fi instalat în funcţie. Acesta a evidenţiat însă că nu ştie nimic de venirea vreunui ordin în ceea ce priveşte numirea sa, dar că îl aşteaptă.

Liderul filialei judeţene a PD-L, Mircea Banias, a fost în acord cu declaraţiile celor doi, neevidenţiind încă vreo dată la care aceştia să fie învestiţi: „Pot să confirm că Adrian Sponte este propunerea noastră pentru conducerea SAPARD. Trebuie să discut, în perioada următoare, cu directorul de la Bucureşti în legătură cu acest aspect. Cât despre Stere Sponte, el a mai fost director la Oficiul Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. Daniel  Learciu a dat concurs la OCPI şi a intrat în instituţie ca jurist. Pentru poziţia aceasta, noi l-am susţinut pe el la şefia OCPI". Despre el, se vehicula că viitoarea funcţie i-ar fi venit la fix, în condiţiile în care a susţinut şi promovat, pe 12 martie, un concurs pentru postul de consilier juridic în cadrul OCPI Constanţa. Altfel spus, democrat-liberalul îşi făcuse intrarea în instituţie, în aşteptarea promovării sale ca director.

Stere_Sponte_02.jpg

Nimeni nu ştie nimic 

În privinţa schimbării celui care se va afla în fruntea OCPI, o parte dintre membrii din Biroul Permanent Judeţean al PD-L Constanţa au declarat că nu au cunoştinţă despre această schimbare. „Eu ştiu doar că noi l-am susţinut pe Daniel Learciu şi el a fost votat. Nu ştiu nimic altceva de vreun zvon. Dacă el a fost votat de noi, el trebuie să fie", a susţinut deputatul Maria Stavrositu. Nici Mugurel Mitrana, primarul din 23 August, nu a auzit nimic în acest sens: „Eu nu am fost la ultima şedinţă a BPJ, în caz că s-a decis ceva. Nu ştiu nimic decât că Stere Sponte ar ocupa funcţia de director tehnic". Iar deputatul Zanfir Iorguş nu ştie decât că Learciu a fost votat pe această funcţie şi nu Sponte: „Şi mai ştiu că deciziile BPJ trebuie să fie respectate". Şi deputatul Constantin Chirilă a fost la fel de surprins ca şi colegii săi: „Nu ştiu nimic, eu am stat toată ziua în Parlament, nu am cunoştinţe de vreo asemenea decizie".

 

 

 

{mos_ri:Stere Sponte}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sorin B 01 Apr, 2009 20:37 atat Adi cat si tatal sau merita orice post in acest oras/judet !
  • Raluca 01 Apr, 2009 16:51 Dl Adrian Sponte se va descurca de minune, sunt convinsa! Succes!
  • GxG 01 Apr, 2009 16:07 raspuns pentru IceCub : Mhey cubuletz de apa de ploaie , tu-l cunosti pe baiatul asta despre care te pronunti ca un expert de la resurse umane ?! Daca da , esti un hater prost , daca nu , te afli in treaba ! Daca vrei sa stii , pentru (in)cultura ta generala ... Nu trebuie sa fii vreun expert la sefia unei directii anume , e suficient sa fii un bun manager ! D-asta exista zeci de specialisti in subordine, sa se priceapa ei la ... etc . Problema, este ca-n tara asta , nu sunt suficienti manageri la sefiile directiilor ! Ci , doar profitori ! Bafta Adi !
  • GxG 01 Apr, 2009 16:00 In sfarsit o veste buna !!! Dupa ce a ridicat zeci de "oameni mari" din PD ( -L) prin munca depusa incepand de la lipit afise si organizat adunari la PD tineret , are si Adi Sponte o sustinere sa ocupe o functie pe masura valorii lui , mult sub prestatia din cadrul partidului ! Poate , nu se mai gasesc alti ... profitori , pe ultima suta de metri care sa-i ia fata !
  • dan 01 Apr, 2009 14:05 E ok tipul , mai bun ca altii oricum....
  • kata 01 Apr, 2009 14:03 Important este ca are pregatire manageriala si este un adevarat profesionist. In spatele oricarui manager sta o echipa de specialisti, asa ca nu-i o problema faptul ca nu "are habar " de agricultura cum zic gurile rele. In opinia mea este un tanar care promite mult!
  • ayda 01 Apr, 2009 13:54 Are potential,ambitie, vointa si cu siguranta poate face fata mai bine in acest domeniu decat multi altii care desi sunt specializati, sunt lipsiti cu desavarsire de aceste calitati.
  • dana 01 Apr, 2009 13:20 Bineinteles ca se va descurca; nu trebuie sa fii specialist in agricultura pt asta; trebuie sa fii in primul rand un bun strateg si sa ai simtul responsabilitatii! Lasati tinerii sa faca treaba!
  • Maya 01 Apr, 2009 13:11 Mi se pare un tip OK. E tanar si are potential. E implicat viata publica a urbei si cred ca stie mai multe decat sustin altii ca ar sti.
  • Cristina 01 Apr, 2009 13:09 Indiferent de problema, exista solutie.......eu consider ca se va descurca in functie Dl Adrian Sponte. Mult succes !!!!
  • IceCub 01 Apr, 2009 08:59 Tara de *****. Asta nu stie nici o boaba despre agricultura sau SAPARD. Cum naiba au de gand sa-l instaleze director?