Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregăteşte un înlocuitor pentru Victor Manea Biroul Politic Local al PNL Constanţa va fi dizolvat

ro

30 Jul, 2014 00:00 3168 Marime text
Aşa cum anunţam recent, în interiorul PNL Constanţa se prefigurează nişte schimbări, atât în rândul „juniorilor“, cât şi în cel al seniorilor. Potrivit declaraţiilor liderului liberal constănţean, deputatul Gheorghe Dragomir, Victor Manea nu va mai conduce Organizaţia Municipală a PNL Constanţa. Decizia nu vine însă ca urmare a scorului execrabil obţinut de liberali, la nivel de municipiu, în contextul alegerilor europarlamentare, ci, se pare, datorită faptului că Manea va ocupa o funcţie la nivel judeţean în cadrul partidului.
Cu această ocazie, actualul Birou Politic Local al PNL Constanţa va fi desfiinţat şi, cel puţin pentru o perioadă, va funcţiona un birou interimar. Înlocuitorul deputatului Victor Manea la conducerea Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa va proveni, se pare, chiar din acest birou interimar.

Aceasta nu este însă singura schimbare internă aşteptată în PNL Constanţa. Amintim că Bogdan Bola, fiul fostului prefect al judeţului Constanţa, Eugen Bola, nu va mai ocupa funcţia de lider al Organizaţiei Municipale de Tineret a PNL Constanţa, ci îi va lua locul lui Septimiu Bourceanu în vârful Organizaţiei Judeţene de Tineret.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii